Logo
Contact

Over mij

Hey, ik ben Laurence!

Ik zat met mijn handen in mijn haar, figuurlijk dan.

Al meer dan een decennium gaf ik in bijberoep kleur- en stijladvies aan mannen en vrouwen.  Maar ondanks lovende recensies en bakken ervaring bleef de instroom van klanten plots hangen.

Rekening houdend met het feit dat klanten in de regel slechts één keer naar mij kwamen was het belangrijk om die stroom van nieuwe klanten groot genoeg te houden.

Maar hoe dan?  Ik had een website, schreef regelmatig blogs, stuurde nieuwsbrieven en verdeelde flyers in de buurt.  Tot dat laatste ook niet meer mocht zonder een fikse taks te betalen.

Toen besefte ik dat ik aan de slag moest gaan met social media.  Maar daar kende ik niets van! Ik had zelfs geen privé Facebook account..

Het was dus tijd voor actie en ik schreef me in voor de opleiding ‘social media consultant’.  Dit bleek een allesomvattende en superboeiende opleiding te zijn. En gedurende die opleiding begonnen ondernemers in mijn netwerk, die wisten dat ik hiermee bezig was, mijn hulp in te roepen voor hun social media.  Dus ik had al klanten nog voor ik goed en wel afgestudeerd was.

Voltijds werken + 2 bijberoepen, dat ging natuurlijk niet. Dus borg ik mijn kleurdoeken na 10 jaar op en koos ik resoluut voor mijn activiteit als social media manager.

Net omdat ik vanuit mijn vorig bijberoep heb mogen ervaren welke positieve impact de juiste kledij kan hebben op mensen hun zelfzekerheid en eigenwaarde, heb ik mijn hart verloren aan de ‘wellbeing’ sector.  Want ondernemers uit deze sector (zoals vb. kapsters, schoonheidsspecialistes, make-up artists,..) zijn ook allemaal een kei in hun vak.  Hun werk draagt ook positief bij aan hoe goed mensen zich in hun vel voelen.  En dat maakt dat ik zo graag met hen samenwerk.  Maar net zoals ik indertijd was, zijn zij expert in hun vak maar niet in social media.

Door hen te ondersteunen met hun social media (door het uit handen te nemen of aan te leren hoe ze het zelf kunnen doen) kunnen zij op hun beurt de juiste mensen blijven aantrekken en nog meer mensen helpen om hun goed in hun vel te voelen.

Dit doe ik steeds op mijn “rechttoe rechtaan” manier: ongemeen eerlijk, to-the-point en met een vleugje humor.

Dit ben ik

Nog enkele weetjes over mezelf:

 • Ik lees steeds 3 à 4 boeken tegelijkertijd. En dat is dan vaak een thriller, een business gerelateerd en een esoterisch exemplaar door mekaar. Kwestie van mijn brein actief te houden 😉
 • Retro house is echt mijn ding: in de juiste setting (festival) met het gepaste drankje (hello bubbels!) sta ik dan ook niet stil
 • Een goede nacht bestaat voor mij uit minstens 9h slaap
 • Mijn ideale vakantie is een trip naar een tropisch eiland met veel zon, een zwembad en vooral rust & privacy
 • Donkere chocolade is mijn all-time favourite guilty pleasure, al dan niet met praliné vulling
 • Mensen die zich niet aan hun woord houden vermijd ik als de pest
 • Ik heb weinig geduld (working on it!) en
 • Ik ben niet de persoon om tegen het lijf te lopen als ik honger heb (hangry!).. Dan kan ik al eens brutaal uit de hoek komen en maar aan één ding denken: WAAR vind ik eten?

Meer weten?

Contacteer me vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Dit zeggen mijn klanten

 • Als klant van Social Media Manager kan ik iedereen aanraden om met Laurence in zee te gaan. Ze zet zich ten volle in om mee te denken over alle aspecten: de juiste campagnes aanmaken, de timings qua publicatie, het juiste imago creëren op social media, ..
  Dit doet ze met volledige inzet & overgave en dit komt je als klant ten goed in de zin van: meer bereik, volgers, leads & uiteindelijk meer omzet! Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!

  Andreas Kinot – Zaakvoerder Fairpay
 • Sinds Laurence mijn social media uit handen genomen heeft zijn zowel mijn likes als volgers op Facebook & Instagram enorm gegroeid. Ze legt werkelijk haar hart & ziel in onze campagnes. Als je uw social media uit handen wil geven kan je rekenen op Laurence haar expertise en gedrevenheid.

  Carlos Platteau – Zaakvoerder Doehetzelf-biozwemvijvers.be
 • Jouw Instagram Audit is super uitgebreid en dat is heel fijn voor een leek zoals ik die eigenlijk helemaal niet bezig is met zo'n dingen of zich daar bewust van is. Het helpt me echt om doelmatig bezig te zijn en te weten waar ik op kan focussen. Er staat voor mij zoveel informatie en tips in! Heel waardevol en enorm helpend. Je kunt aan alles zien dat je er veel tijd en aandacht aan geeft.

  Thamara Maes - zaakvoerster Dubbel Licht
 • Hi Laurence, ik wil je graag bedanken voor de Instagram audit die je uitgevoerd hebt en dat je alle facetten van mijn account onder de loep genomen hebt.  Je hebt me zoveel bijgeleerd aangaande mijn social media. En ik die dacht dat ik alles al wist. 😉 Ik kan niet wachten om erin te vliegen om aan mijn content te werken.

  Veronique - zaakvoerster Veronique Wijnants
 • Ik ken Laurence van bij mij in de praktijk als lieve attente dame. Zo ben ik haar ook gaan volgen en had ik haar gevraagd om me te helpen met sociale media. Wauw wat kan ze dit goed uitleggen zodat je er snel mee weg bent. Ze is echt een krak in haar vak en wil haar iedereen aanraden. Bedankt Laurence je bent een toppertje!

  Carine - zaakvoerster Praktijk C. Croymans
 • Wat een toffe en enthousiaste madam dat Laurence is. Ze is heel goed in wat ze doet en helpt je echt op weg naar goede resultaten. Laurence denkt ook meer op alle vlakken en geef je het gevoel dat je niet zomaar een klant bent.

  Lien – zaakvoerster Milk and Cookies

Social Media Manager – Visibilis BV

Contact

info@sm-manager.be
Copyright © 2021 sm-manager.be
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram