Logo
Contact

Over mij

Jouw marketingexpert en blije vogel

Wat moet je van mij weten?

Food! Ik ben een grote fan van gezond én lekker eten. Met een lege maag ben ik werkelijk niet te genieten.
Dus als ik bij jou langskom, neem ik graag een kijkje in jouw keuken. Letterlijk en figuurlijk! ?
Ik ben Laurence, aangenaam!

3 dingen die mij typeren:

 • Een echte multitasker, ik lees het liefst 3 boeken tegelijkertijd.
 • Donkere chocolade (met of zonder pralinévulling) is mijn dagelijkse guilty pleasure.
 • Ik ben team zon, zee en zwembad als het gaat om de ideale vakantie.
laurence aan de telefoon
social-media-manager
sociale-media-inspiratie-tips
sociale-media-instagram
sociale-media-tips
groeien-op-insta
Ben jij op zoek naar een punctuele, betrouwbare en ervaren social media specialist? Wil je jouw zichtbaarheid via social media te vergroten?

Contacteer me dan voor een kennismakend gesprek!

Helemaal thuis in grote organisaties

Ooit (ik voel me bijna heel oud) was ik de jongste Operations Manager van België. Ik stuurde toen 4 kantoren aan op financieel-, operationeel- en HR-gebied. Dit klinkt heel boeiend en dat was het ook! Maar ik wilde mijn skills verbreden. Daarbij heb ik ook (vind ik zelf) een heel creatieve kant.

Persoonlijke connecties en échte samenwerking


Naast mijn fulltime job als operations manager was ik namelijk kleur- en stijlconsulent. En ik vind het heerlijk om personen in hun kracht te zetten. Stiekem deed ik toen al waar ik erg goed in ben; kijken naar jouw authentieke kenmerken. En die versterken door de manier waarop jij jezelf presenteert aan de buitenwereld. Ik gaf deze kleur- en stijladviezen echt als bijberoep. Dat veranderde na het afronden van de opleiding social media consultant.

In eerste instantie volgde ik die opleiding voor mijzelf, om mijn zaak beter op de kaart te zetten. En consistent nieuwe klanten aan te trekken via social media. Maar het duurde niet lang, of ik ben andere ondernemers gaan helpen met het beheren van hun social media.
laurence voor de camera
laurence aan het werk

Goed in hun vak, slecht in marketing


Veel ondernemers die ik ondersteunde, vonden social media maar niks. Ze waren ontzettend goed in hun vakgebied. Maar zodra er marketing en online zichtbaarheid om de hoek kwam kijken, haakten ze af. Zonde! Want via die kanalen zijn de mogelijkheden om te groeien eindeloos.

Fulltime social media expert voor KMO’s

Inmiddels ben ik jouw rechterhand als het gaat om social media. Mijn 20 jaar ervaring bij grote organisaties maakt dat ik vanuit een vogelperspectief naar jouw business kijk. Betrokken, persoonlijk en actief denk ik mee in jouw marketingstrategie. We zetten samen de stippellijn uit, volgen die, evalueren en sturen bij. Om te komen tot het punt dat jij voor ogen hebt met jouw bedrijf.

Dit zeggen mijn klanten

 • Als klant van Social Media Manager kan ik iedereen aanraden om met Laurence in zee te gaan. Ze zet zich ten volle in om mee te denken over alle aspecten: de juiste campagnes aanmaken, de timings qua publicatie, het juiste imago creëren op social media, ..
  Dit doet ze met volledige inzet & overgave en dit komt je als klant ten goed in de zin van: meer bereik, volgers, leads & uiteindelijk meer omzet! Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!

  Andreas Kinot – Zaakvoerder Fairpay
 • Sinds Laurence mijn social media uit handen genomen heeft zijn zowel mijn likes als volgers op Facebook & Instagram enorm gegroeid. Ze legt werkelijk haar hart & ziel in onze campagnes. Als je uw social media uit handen wil geven kan je rekenen op Laurence haar expertise en gedrevenheid.

  Carlos Platteau – Zaakvoerder Doehetzelf-biozwemvijvers.be
 • Jouw Instagram Audit is super uitgebreid en dat is heel fijn voor een leek zoals ik die eigenlijk helemaal niet bezig is met zo'n dingen of zich daar bewust van is. Het helpt me echt om doelmatig bezig te zijn en te weten waar ik op kan focussen. Er staat voor mij zoveel informatie en tips in! Heel waardevol en enorm helpend. Je kunt aan alles zien dat je er veel tijd en aandacht aan geeft.

  Thamara Maes - zaakvoerster Dubbel Licht
 • Hi Laurence, ik wil je graag bedanken voor de Instagram audit die je uitgevoerd hebt en dat je alle facetten van mijn account onder de loep genomen hebt.  Je hebt me zoveel bijgeleerd aangaande mijn social media. En ik die dacht dat ik alles al wist. ? Ik kan niet wachten om erin te vliegen om aan mijn content te werken.

  Veronique - zaakvoerster Veronique Wijnants
 • Ik ken Laurence van bij mij in de praktijk als lieve attente dame. Zo ben ik haar ook gaan volgen en had ik haar gevraagd om me te helpen met sociale media. Wauw wat kan ze dit goed uitleggen zodat je er snel mee weg bent. Ze is echt een krak in haar vak en wil haar iedereen aanraden. Bedankt Laurence je bent een toppertje!

  Carine - zaakvoerster Praktijk C. Croymans
 • Wat een toffe en enthousiaste madam dat Laurence is. Ze is heel goed in wat ze doet en helpt je echt op weg naar goede resultaten. Laurence denkt ook meer op alle vlakken en geef je het gevoel dat je niet zomaar een klant bent.

  Lien – zaakvoerster Milk and Cookies
social-media-manager
sociale-media-inspiratie-tips
sociale-media-instagram
sociale-media-tips
groeien-op-insta

Social Media Manager – Visibilis BV

Contact

info@sm-manager.be
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram