Logo
Contact

Wat als succes met Instagram kinderspel wordt?

Zodat jij stopt met het verspillen van tijd

De ultieme droom: veel nieuwe klanten aantrekken op Instagram

Het is dat jij net genoeg omzet draait om rond te komen. Anders had jij meteen een professional ingeschakeld die een klantenmagneet van jouw Instagrampagina maakt. Maar helaas, zoveel winst draai jij niet. Want klanten, tja, hoe kom je daar eigenlijk aan? In ieder geval niet via jouw Instagrampagina. Hoe hard je het ook probeert, de moed zakt je telkens weer in de schoenen.
Je denkt dat het moeilijk (lees: onmogelijk) is om succesvol te zijn met Instagram.
Je mist een fijne sparringpartner om te checken of je goed op weg bent.
Je begrijpt nooit hoe anderen van die fantastische berichten maken.
Let's change thatKlik en bekijk meteen de inhoud van het traject.
instagramfeed
 • Persoonlijke hulp

 • Vol vertrouwen Instagrammen

 • IJzersterke visibiliteit

Bereik nieuwe klanten via Instagram

Visibiliteit, het is een grote verplichting en energievreter. Je doet je best. Maar niemand lijkt het op te merken. Stel nu, dat ik jou bij de hand neem. Jou stap voor stap begeleid. En wij samen jouw Instagram én jouw bedrijf steviger neerzetten. Wat is er dan mogelijk?

Na ons traject van drie maanden:
Ben je vol zelfvertrouwen online zichtbaar.
Creëer je eenvoudig en snel fantastische posts
Win je tijd door een heldere strategie en stappenplan.
 • Binnen een jaar +20 bedrijven succesvol gemaakt

 • Natalja Kersten - Voordat ik aan de 'Groeien op Instagram training' bij Laurence meedeed, wist ik nog niet veel over de technische kant van dit medium. Laat staan hoe dit op zakelijk vlak aan te pakken. Laurence heeft op een vriendelijke, geduldige en laagdrempelige manier de basisvaardigheden en mogelijkheden aan mij laten zien. Ze werd niet gek van al mijn vragen, vond niets raar en nam de tijd voor duidelijke uitleg in de vorm van filmpjes en een verslag via de mail na de sessies. In plaats van te verdrinken, kan ik nu het plezier en de creativiteit van het werken via Instagram ervaren. Bedankt Laurence! Groetjes Natalja Kersten

  Voor onderneemsters met meer ambitie dan klanten

  Even onder ons. Vond jij het al een uitdaging om de Instagram-app te installeren op je smartphone? Been there, done that. Ik had niet eens Facebook. Maar ik werkte wel ruim 20 jaar bij multinationals. Businesswise begrijp ik heel goed hoe je een bedrijf runt. De kennis van social media, die kwam later pas.

  Nu help ik andere onderneemsters om succesvol te zijn dankzij Instagram. Zonder te adverteren en zonder uren te blijven verspillen. Niet alleen omdat ik weet hoe Instagram werkt. Ook omdat ik snap waar jouw blinde vlekken zitten. Ik neem echt de tijd voor je en kijk vanuit een helicopterview met je mee. Zodat het hele plaatje klopt met wie jij bent. Dit is essentieel om de juiste klanten aan te trekken.

  Ik ben Laurence. Gaan wij samen een succes maken van jouw bedrijf?
  consultancy

  Groeien op Instagram, zo doe je dat!


  Tijdens dit ‘Groeien op Instagram Traject’ gaan wij drie maanden samenwerken om jouw Instagram een boost te geven. Iedere maand hebben wij 2 online sessies van ongeveer een uur. Na elke sessie ontvang jij een op-maat-gemaakt verslag. 


  Verder plannen wij tussen de 2 sessies een evaluatiemomentje in van een kwartier. Zo heb jij een stok achter de deur om aan de slag te gaan met de opdrachten. En kan ik met je meedenken als je ergens tegenaan loopt. Aan het einde van deze drie maanden heb jij een ijzersterk fundament staan, waar jij de rest van je ondernemerschap op verder bouwt.
  1. 01

   6 persoonlijke sessies

   Twee maal per maand zitten wij in een online meeting voor uitleg.

  2. 02

   Op maat gemaakte verslagen

   Lees alles rustig na. Je ontvangt na ons gesprek een persoonlijk verslag.

  3. 03

   Aan de slag

   Met praktische punten uit ons gesprek ga jij aan de slag.

  4. 04

   Even checken hoe het gaat

   Tussen de twee sessies in, hebben wij een kwartiertje contact om te evalueren. In totaal hebben we dus 6 evaluatiemomentjes.

  5. 05

   Tweede sessie

   De tweede sessie is aan het einde van de maand. In totaal maak je 2,5 uur tijd vrij voor mij.

  6. You rock!

   Na 3 maanden heb jij gegarandeerd een grote verbeterslag gemaakt met jouw Instagram.

  Meer enthousiaste ondernemers

  • Niet zakelijk wel effectief

   Als gevoelsmens en iemand die niet zo'n zakelijke mind heeft, maar wél mijn hart en passie volg en wil neerzetten, ben ik helemaal niet zo bezig met concrete zaken die wel heel belangrijk zijn om je bedrijf en passie neer te zetten op social media. Laurence is een expert in deze zaken en heeft me de juiste vragen gesteld waarmee ik o.a. helder kan maken wat nu precies de doelgroep is die ik aan wil spreken, heeft ze me heel veel tips, inzichten en tools gegeven qua content, planning en focus waarmee ik mijn Instagram pagina waarde kan geven voor mijn volgers en toekomstige klanten én kan ik daarmee laten zien wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik te bieden heb en wat mijn volgers eruit kunnen halen. Het hele pakket wat Laurence je geeft laat zien dat ze veel tijd en zorg besteed aan haar klanten en met zorg meekijkt en meedenkt, zodat zij weer op hun beurt het beste uit zichzelf en hun social media kunnen halen. Het zou namelijk heel jammer zijn als die waarde van een pagina verloren gaat of zijn potentie mist door iemands blinde vlekken.
   Juist iemand inschakelen die heel goed is in wat ze doet, kan jij heel goed zijn in wat jij doet. Hoe mooi is dat!

   Thamara Maes
  • Een echte aanrader!

   Mijn kennis van Instagram is enorm gegroeid sinds ik het traject 'Groeien op Instagram' bij Laurence heb gevolgd. Ze helpt je echt op weg en geeft concrete tips & trics. Een echte aanrader voor diegene die extra volgers & klanten wil aantrekken

   Liesbeth Cristens - Zaakvoerder LCC Consulting
  • Heel tevreden

   Als klant van Social Media Manager kan ik iedereen aanraden om met Laurence in zee te gaan. Ze zet zich ten volle in om mee te denken over alle aspecten: de juiste campagnes aanmaken, de timings qua publicatie, het juiste imago creëren op social media, ..
   Dit doet ze met volledige inzet & overgave en dit komt je als klant ten goed in de zin van: meer bereik, volgers, leads & uiteindelijk meer omzet! Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!

   Andreas Kinot
  Laurence-ambitieus

  Wat ga je precies ontdekken?

  1. Hoe jij de beste indruk maakt bij nieuwe volgers


   Je profiel is je eerste kans om jouw potentiële klanten aan te spreken. Die gaan wij dus tip-top in orde maken! Jij krijgt je eigen huisstijl. Een pakkende naam en biografie. Een mooie lay-out voor je grid. En natuurlijk bekijken we ook welke verkoopkansen jij laat liggen, bijvoorbeeld door je highlights te verbeteren.

  2. Welke posts scoren bij jouw doelgroep

   Wat moet je plaatsen om jouw doelgroep te bereiken en te boeien? Samen zorgen we voor duidelijke onderwerpen en ontwerpen van jouw posts.

  3. Op welke manier jij meer impact maakt met minder moeite

   Hoe zorg je ervoor dat je berichten een groter bereik halen? Onder andere met praktische voorbeelden, de juiste hashtags en locatietags. Je leert er het fijne van!

  4. Je ontwikkelt strategie en routine 


   Voorkom dat je enthousiast begint en het uiteindelijk laat verwateren. Met een duidelijk plan en heldere strategie is het game on!

  5. Hoe jij makkelijk in contact komt met nieuwe leads

   De basis staat. Maar Social Media staat voor sociale media. We gaan dus zorgen dat er meer interactie komt tussen jou en je doelgroep.

  Samen maken wij een succes van jouw business

  Betrokken

  Als geen ander begrijp ik hoe lastig het is om een sprong in het diepe te wagen. Wanneer je ergens in investeert, dan wil je ook resultaat.

  Één geruststelling: ik over-deliver altijd.

  Persoonlijk

  Kan jij 2,5 uur per maand vrijmaken?

  In die 2,5 uur maak ik je stap voor stap wegwijs op Instagram. Ik bewaak jouw resultaten zodat je ook echt vooruitgang boekt.

  Je krijgt opdrachtjes mee die makkelijk en behapbaar zijn. En er is altijd ruimte voor jouw vragen. Heb jij een spoedgevalletje of loop jij echt helemaal klem? Ook dan mag je op mij rekenen.

  Bewezen

  Elise Vanderbruggen is een mooi voorbeeld. Letterlijk en figuurlijk, want ze is een make-up en haarstyliste. Ze had haar loondienstbaan nodig om rond te komen. Totdat we gingen samenwerken. Na 3 maanden had ze een wachtlijst van minimaal 5 maanden. Zonder advertentiekosten.

  Hoeveel bedraagt de investering? 


  De keuze is aan jou. Ik snap heel goed dat het een grote investering is. Daarom het mogelijk om in termijnen te betalen.
  Let op, de plekken zijn gelimiteerd. Vol = vol.

  Liever in twee delen?

  €517,-

  Groei met jouw Instagram! Betaal het bedrag in 2 termijnen. Het totaalbedrag bedraagt 1.034 Euro excl. BTW.

  De goedkoopste oplossing

  €979,-

  Groei met jouw Instagram! Betaal het volledige bedrag in een keer. Het totaalbedrag is 979 Euro excl. BTW.

  In kleinere bedragen

  €376,-

  Groei met jouw Instagram! Betaal het bedrag in 3 termijnen. Het totaalbedrag bedraagt 1.128 Euro excl. BTW.

  Start meteen en krijg de ChatGPT-bonus gratis!

  Hoe fijn is het dat er een machine bestaat die teksten voor jou uittypt? Het bestaat! En het is helemaal niet zo moeilijk. Tenminste, als je begrijpt hoe je ermee om moet gaan. Als je nu inschrijft leer jij precies hoe jij een machine goede posts laat schrijven.
  Reserveer je plek

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de exacte data van de training?


  Van september tot en met december. Dat klopt, het zijn 4 maanden. Dit is een uitzondering omdat ik in november verlof heb. Geen zorgen! Dit heeft geen invloed op de resultaten van jouw traject.

  Ik kan niet in september, en nu?

  Het kost je slechts één uurtje per week om effectief aan je Instagram te werken. Wat kost het je als je er helemaal niets aan doet? De calls duren een uur. Kan jij 2,5 uur per maand voor mij vrijmaken? Dat laatste is wel een vereiste. Je krijgt alles wat wij doorgenomen hebben in een verslag nagestuurd. Dus lukt het jou even niet om aan je Instagram te werken, dan pak je het later op!

  Wat krijg ik voor mijn geld?

  Ten eerste natuurlijk de persoonlijke één op één begeleiding van mij. Verder kijk ik vanuit een helicopterview naar jouw bedrijf. We gaan kijken naar je doelgroep en bekijken wat je eventueel kan automatiseren. Daarvoor neem ik een berg zoekwerk uit handen. Ik kom op alle fronten met ideeën die ervoor zorgen dat jouw aanbod nog beter uit de verf komt.

  Hoe uniek is dit aanbod precies?

  De meeste onlinecursussen zijn enkel het lesmateriaal. Wij gaan echt samen één op één zitten om een plan op maat te maken. Daarbij zijn er geen ondernemers die net als ik, ervaring én expertise hebben in het bedrijfsleven, van zowel zelfstandigen als multinationals.

  Kan ik ook na het traject van 3 maanden gebruik maken van de inhoud van het traject?

  Jazeker! Je krijgt een samenvatting van alles wat wij besproken hebben. Je kan dus altijd terugvallen op hetgeen wat je bij mij geleerd hebt. Het naslagwerk biedt een fijne leidraad om jouw Instagram continu in te zetten.

  Je voelt dat je het nodig hebt, maar je twijfelt

  Deel je onzekerheden. Ik denk graag met je mee in een vrijblijvende call. Integriteit is voor mij belangrijk. Is dit traject voor jou niet de beste oplossing, dan geef ik dat eerlijk aan.
  Boek je adviesgesprekGeheel gratis
  Laurence vriendelijk lachend

  Social Media Manager – Visibilis BV

  Contact

  info@sm-manager.be
  Copyright © 2021 sm-manager.be
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram