Logo
Contact

Maak van Instagram een kinderspel!

Voor meer volgers én klanten zonder advertenties

De ultieme droom: eenvoudig klanten aantrekken op Instagram

Wat je ook probeert, jij:
Denkt dat het moeilijk (lees: onmogelijk) is om je aanbod te verkopen via Instagram.
Vindt het lastig om iets te posten, je bent snel bang dat het niet goed genoeg is.
Snapt nooit hoe het kan dat andere ondernemers zo veel volgers hebben.
Ontdek het trajectBewezen resultaat
instagramfeed
 • Persoonlijke hulp

 • Vol vertrouwen Instagrammen

 • IJzersterke visibiliteit

Maak jezelf zichtbaar tijdens dit nieuwe traject

Visibiliteit, het is een grote verplichting en energievreter. Je doet je best. Maar niemand lijkt het op te merken. Het plaatsen van berichten kost jou meer van je tijd dan je lief is. Er zijn zoveel ondernemers bij wie het lijkt alsof het vanzelf gaat. Waarom kost het jou dan zoveel moeite? Stel nu, dat ik jou stap voor stap laat zien hoe jij dit ook bereikt. Zodat jij over vijf maanden:
Vol vertrouwen zichtbaar bent.
Fantastische posts creëert in een kwart van de tijd die je er nu aan besteedt.
Strategisch post dankzij een helder stappenplan.
Natalja Kersten - Voordat ik aan de 'Groeien op Instagram training' bij Laurence meedeed, wist ik nog niet veel over de technische kant van dit medium. Laat staan hoe dit op zakelijk vlak aan te pakken. Laurence heeft op een vriendelijke, geduldige en laagdrempelige manier de basisvaardigheden en mogelijkheden aan mij laten zien. Ze werd niet gek van al mijn vragen, vond niets raar en nam de tijd voor duidelijke uitleg in de vorm van filmpjes en een verslag via de mail na de sessies. In plaats van te verdrinken, kan ik nu het plezier en de creativiteit van het werken via Instagram ervaren. Bedankt Laurence! Groetjes Natalja Kersten

Voor onderneemsters met meer ambitie dan klanten

Even onder ons. Vond jij het al een uitdaging om de Instagram-app te installeren op je smartphone? Been there, done that. Ik had niet eens Facebook. Maar ik werkte wel ruim 20 jaar bij multinationals. Businesswise begrijp ik heel goed hoe je een bedrijf runt. De kennis van social media, die kwam later pas.

Nu help ik andere onderneemsters om succesvol te zijn dankzij Instagram. Zonder te adverteren en zonder uren te blijven verspillen. Niet alleen omdat ik weet hoe Instagram werkt. Ook omdat ik snap waar jouw blinde vlekken zitten. Ik neem echt de tijd voor je en kijk vanuit een helicopterview met je mee. Zodat het hele plaatje klopt met wie jij bent. Dit is essentieel om de juiste klanten aan te trekken.

Ik ben Laurence. Gaan wij samen een succes maken van jouw bedrijf?
consultancy

In 7 stappen gegarandeerd meer volgers

Gedurende vijf maanden volg je de online lessen in groepsverband. Heb jij vragen of kom jij er niet uit? Dan help ik jou persoonlijk op weg.

Het programma bestaat uit 7 onderdelen. Elk onderdeel start met een heldere uitleg van mij. Daarna ga jij oefenen met de materie. Na ongeveer 2 weken volgt er een Q&A waarbij je de ruimte krijgt om vragen te stellen.

Dit komt er aan bod:
 1. 01

  Instagram biografie

  Trek de aandacht én maak een fantastische eerste indruk. Of mensen jou hierdoor makkelijker vinden én sneller volgen? Zeker weten.

 2. 02

  Hoogtepunten

  Maak jouw etalage het bekijken waard. Je hoogtepunten vormen dus jouw virtuele etalage voor je product of dienst.

 3. 03

  Posts maken

  Stop die eeuwige worsteling en onzekerheid over wat je moet posten.

 4. 04

  Posts 2.0 maken

  De basis heb je te pakken! Nu gaan we een stapje verder met jouw eigen huisstijl, tone of voice, gridkeuze en stockfoto’s.

 5. 05

  Hashtags, locaties en tags

  Wordt het algoritme van Instagram de baas en zorg dat jij vaker getoond wordt bij jouw doelgroep.

 6. 06

  Planning

  Do you love it when a plan comes together? We do! Met een plan ga jij concrete doelen stellen en halen.

 7. 07

  Engagement

  Laat Instagram voor jou werken. Kom erachter hoe jij met de juiste opbouw van je posts meer mensen bereikt.

 8. You rock!

  Na 5 maanden heb jij gegarandeerd een grote verbeterslag gemaakt met jouw Instagram.

Samen maken wij een succes van jouw business

Betrokken

Als geen ander begrijp ik hoe lastig het is om een sprong in het diepe te wagen. Wanneer je ergens in investeert, dan wil je ook resultaat.

Één geruststelling: ik over-deliver altijd!

Persoonlijk

Kan jij 4 uur per maand vrijmaken?

In die 4 uur maak ik je stap voor stap wegwijs op Instagram. Ik bewaak jouw resultaten zodat je ook echt vooruitgang boekt.

Je krijgt opdrachtjes mee die makkelijk en behapbaar zijn. En er is altijd ruimte voor jouw vragen. Heb jij een spoedgevalletje of loop jij echt helemaal klem? Ook dan kan je op mij rekenen.

Bewezen

Elise Vanderbruggen is een mooi voorbeeld. Letterlijk en figuurlijk, want ze is een make-up en haarstyliste. Ze had haar vaste job nodig
om rond te komen. Totdat we gingen samenwerken. Na 3 maanden had ze een wachtlijst van minimaal 5 maanden. Zonder advertenties. Na 1 jaar kon ze ontslag nemen bij haar job en rondkomen als volledig zelfstandige.

Wil jij ook groeien op Instagram?

Ben jij een ondernemer in de groeifase en wil je meer volgers, klanten en omzet halen uit Instagram?

Wil je met de juiste kennis, tools en strategie jouw zaak laten groeien dankzij dit social media kanaal?

In de 2e helft van 2024 start ik met een nieuwe ronde van 'Groeien op Instagram' voor een kleine groep ondernemers.

Een combinatie van theoretische en praktische sessies, in groep en online. Aangevuld met een 1 op 1 sessie. Volop ruimte dus voor persoonlijke aandacht want het is een kleine groep!

Wil jij als eerste - en volledig vrijblijvend - alle informatie ontvangen over dit programma? Laat dan hieronder jouw naam en e-mailadres achter. Zo geniet je van een toffe korting en hoor je als eerst over alle waardevolle bonussen.

  Als je je aanmeldt voor deze wachtlijst, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Je gegevens worden zorgvuldig behandeld en je kan je op elk moment uitschrijven.

  Laurence-ambitieus

  Nog even alles op een rijtje:

  • Het hele traject bestaat uit 7 onderdelen.
  • Alles wordt opgenomen zodat je niets mist!
  • Je hebt tot een maand na de training toegang tot alle opnames, daarna pas jij alles toe met twee vingers in de neus (figuurlijk dan).
  • Na deze 5 maanden ben je ‘klaar’ maar wat je leert gebruik je de rest van je carrière als onderneemster.
  • Het traject is online in een gelimiteerd groepje, desondanks blijf ik jou als individu ook steunen.
  • Het kost je gemiddeld 2 uur per week om de sessie te volgen én aan je Instagram te werken met de nieuwe kennis en inzichten.

  Meer enthousiaste ondernemers

  • Een tijdje geleden volgde ik het traject 'Groeien op Instagram' bij Laurence en het is echt een aanrader. Ze kijkt met een kritisch oog naar je instagrampagina (indien je deze al hebt) en geeft handige tips en tricks, methodes van posten, strategieën en geeft een duidelijke uitleg wat de redenering achter sociale media is. Ik schatte mijn kennis van sociale media hoger dan gemiddeld maar ik kan zeggen dat ik hier toch zeer veel heb bijgeleerd.

   Door deze één op één begeleiding is het traject aangepast aan de behoeften van jou bedrijf/pagina en kan je veel bijleren op korte tijd.

   Hoewel het traject zich vooral toespits op Instagram, heeft ze mij ook handige tips gegeven voor het gebruik van Facebook.

   Evelien Vandensavel
  • Laurence is een zeer aangename en lieve persoon. Ze slaagt erin om je comfortabel te laten voelen in de wereld van sociale media, zelfs als je er nog niet helemaal thuis in bent.

   Ze deelt tips en tricks waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Deze praktische begeleiding heeft mij geholpen om mijn aanwezigheid op sociale media te verbeteren en effectiever te worden in mijn onderneming.

   Wat ik fantastisch vind is dat Laurence na elke sessie een uitgeschreven verslag bezorgd. Dit is super handig om op terug te vallen ;-)

   Voor ondernemers die niet weten waar te beginnen, is Laurence een absolute aanrader!!

   Celien Kabergs - Costa Concept Store
  • Voor mijn hondentraining zaak Kwisp’ellen wilde ik op instagram actief worden. Hoewel ik dacht best nog mee te zijn met mijn tijd, bleek ik echt een instagram leek te zijn. Gelukkig kon ik terecht bij Laurence om me hiermee te helpen. Ze staat me bij met raad en daad en praktische tips. Door haar advies heb ik nu een mooie pagina (weliswaar nog in volle ontwikkeling) en een stijgend aantal volgers. Dankjewel Laurence!
   Ellen Mollen
  • Niet zakelijk wel effectief

   Als gevoelsmens en iemand die niet zo'n zakelijke mind heeft, maar wél mijn hart en passie volg en wil neerzetten, ben ik helemaal niet zo bezig met concrete zaken die wel heel belangrijk zijn om je bedrijf en passie neer te zetten op social media. Laurence is een expert in deze zaken en heeft me de juiste vragen gesteld waarmee ik o.a. helder kan maken wat nu precies de doelgroep is die ik aan wil spreken, heeft ze me heel veel tips, inzichten en tools gegeven qua content, planning en focus waarmee ik mijn Instagram pagina waarde kan geven voor mijn volgers en toekomstige klanten én kan ik daarmee laten zien wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik te bieden heb en wat mijn volgers eruit kunnen halen. Het hele pakket wat Laurence je geeft laat zien dat ze veel tijd en zorg besteed aan haar klanten en met zorg meekijkt en meedenkt, zodat zij weer op hun beurt het beste uit zichzelf en hun social media kunnen halen. Het zou namelijk heel jammer zijn als die waarde van een pagina verloren gaat of zijn potentie mist door iemands blinde vlekken.
   Juist iemand inschakelen die heel goed is in wat ze doet, kan jij heel goed zijn in wat jij doet. Hoe mooi is dat!

   Thamara Maes
  • Een echte aanrader!

   Mijn kennis van Instagram is enorm gegroeid sinds ik het traject 'Groeien op Instagram' bij Laurence heb gevolgd. Ze helpt je echt op weg en geeft concrete tips & trics. Een echte aanrader voor diegene die extra volgers & klanten wil aantrekken

   Liesbeth Cristens - Zaakvoerder LCC Consulting
  • Heel tevreden

   Als klant van Social Media Manager kan ik iedereen aanraden om met Laurence in zee te gaan. Ze zet zich ten volle in om mee te denken over alle aspecten: de juiste campagnes aanmaken, de timings qua publicatie, het juiste imago creëren op social media, ..
   Dit doet ze met volledige inzet & overgave en dit komt je als klant ten goed in de zin van: meer bereik, volgers, leads & uiteindelijk meer omzet! Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!

   Andreas Kinot

  Misschien heb jij deze vraag nog?

  Wat zijn de exacte data van de training?


  Een nieuwe startdatum voor dit traject in 2024 ligt nog niet vast. Wil je als 1e op de hoogte gehouden worden? Meld je dan volledig gratis en vrijblijvend aan voor de wachtlijst.

  Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn?

  Je kan alle opnames in replay bekijken. Dus lukt het jou even niet om aan je Instagram te werken, dan pak je het later op!

  Hoeveel tijd ben ik kwijt tijdens dit traject

  Het kost je slechts twee uur per week om de sessie te volgen én zelf aan de slag te gaan. Wat kost het je als je er helemaal niets aan doet?

  Wat krijg ik voor mijn geld?

  Je kan rekenen op gemiddeld 3 sessies per maand, en dit gedurende vijf maanden. Zodat jij alle informatie in behapbare porties ontvangt én stap voor stap kan implementeren. Verder kijk ik vanuit een helicopterview naar jouw bedrijf. We gaan kijken naar je doelgroep en bekijken wat je eventueel kan automatiseren. Daarvoor neem ik een berg zoekwerk uit handen. Ik kom op alle fronten met ideeën die ervoor zorgen dat jouw aanbod nog beter uit de verf komt.

  Hoe uniek is dit aanbod precies?

  De meeste onlinecursussen bevatten enkel het lesmateriaal. In dit traject kan je na iedere ‘theorie’ sessie ook rekenen op een Q&A/implementatiesessie. Zodat jij al hetgeen je geleerd hebt ook effectief toepast. Want het is pas door het te doen, dat je groei kan verwachten. Met het weten alleen kom je er niet. Daarbij zijn er geen ondernemers die, net als ik, ervaring én expertise hebben in het bedrijfsleven, bij zowel zelfstandigen als multinationals.

  Kan ik ook na het traject van 5 maanden gebruik maken van de inhoud van het traject?


  Jazeker! Je hebt tot één maand na het traject toegang tot alle opnames. Je kan de opnames dus tot die tijd herbekijken. Daarna garandeer ik jou dat je alles toe weet te passen voor de rest van jouw carrière als ondernemer. Want Instagram leer je kennen door deze app effectief "te gebruiken" op een strategische en slimme manier.

  Je voelt dat je het nodig hebt, maar je twijfelt

  Deel je onzekerheden. Ik denk graag met je mee in een vrijblijvende call. Integriteit is voor mij belangrijk. Is dit traject voor jou niet de beste oplossing, dan geef ik dat eerlijk aan.
  Boek je adviesgesprekGeheel gratis
  portret Laurence

  Social Media Manager – Visibilis BV

  Contact

  info@sm-manager.be
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram