Logo
Contact

Instagram, valt het je tegen?

I’ve got you!

Wist jij dat succes op jou wacht?

Jij bent een expert in jouw domein en je hebt een mooi aanbod.
Toch krijgen de berichten op je Instagrampagina nauwelijks likes. Klanten vinden via Instagram is ingewikkeld en lastig. Je vraag je af wat je toch verkeerd doet?
Ik heb de oplossing voor jou!

Met ruim 20 jaar ervaring bij multinationals, kijk ik als geen ander objectief naar jouw business. En vind ik snel de reden waardoor het jou nog niet lukt om klanten én omzet uit jouw Instagram pagina te halen.
Vaak ligt het aan:
Het ontbreken een social media plan dat in lijn ligt met jouw salesplan.
Berichten die je volgers onvoldoende aanspreken om in actie te schieten.
Het niet-consistent posten om engagement en groei te genereren.
Groeien op instagram
Klik en bekijk meteen de inhoud van het traject.
instagramfeed
 • Persoonlijke hulp

 • Vol vertrouwen Instagrammen

 • IJzersterke visibiliteit

Voor ondernemende vrouwen met een doel


Zelf was ik gewend om rond te komen van een zeer mooi management salaris. Ik had alles (op z’n zachts gezegd) goed voor elkaar. Toch ontbrak er iets: mijn geluk. Ik miste het plezier in mijn werk, liep op mijn tenen en voelde me ondergewaardeerd. Tot ik besloot om de sprong in het diepe te wagen en fulltime als zelfstandige aan de slag te gaan.

Toen ik de code kraakte om klanten uit mijn Instagramaccount te halen groeide ik binnen no-time naar 1000 betrokken volgers. Zonder advertenties! Inmiddels draait en staat mijn business volledig dankzij mijn Social Media.
consultancy

Je groeit als je het samen doet


Iedere onderneemster heeft blinde vlekken, ik ook. Daarom schakel ik hulp in. Zoals jij nu ook op zoek bent naar hulp. Ik kijk met je mee naar jouw Instagram én naar de rest van jouw business. We gaan onder andere op zoek naar:
Fouten die jij maakt in je marketing, die heel menselijk zijn maar allesbehalve wenselijk.
De manier waarop jij jezelf authentiek zichtbaar maakt. Ook als je van nature liever op de achtergrond blijft.
Verbeteringen in jouw marketingaanpak online én offline.

Persoonlijke begeleiding naar meer omzet

Dit unieke één-op-één traject helpt jou op een organische manier (dus zonder advertenties) aan meer bereik en meer klanten. Zodat jij de omzetdoelen behaalt om jouw leven en business in te richten zoals jij dat wenst!

Hoe ziet dit programma eruit?
 1. We starten met een deepdive in jouw business. Zo leren we elkaar goed kennen.
 2. Je ontvangt een samenvatting van onze intake en een kort ‘opstart’ to-do lijstje.
 3. Vervolgens gaat onze eerst 1-op-1 online sessie van een uur door, die hierna 2x per maand gepland staat: Je ontvangt na iedere sessie een verslag en een handig to do-lijstje. Ze weet je precies wat je moet doen om te groeien.
 4. Na elke sessie plannen we onze tussentijdse call in, zodat je al je vragen kan stellen.
 5. Ook tussen de sessies en calls door kan je me bereiken via Whatsapp en e-mail. Op die manier heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen, die binnen de 48h beantwoord worden. Gedurende het hele traject van 3 maanden kan je dus continu op mijn experise en support rekenen.

In 7 stappen up and running

Jouw programma duurt 3 maanden, waarbij alles aan bod komt om vanuit jouw Instagramaccount klanten aan te trekken. We optimaliseren waar nodig. De dingen die wel goed gaan, zetten we nog efficiënter in. Zodat jij meer tijd & energie overhoudt voor andere leuke dingen!
 1. 01

  Instagram biografie

  Trek de aandacht én maak een fantastische eerste indruk. Of mensen jou hierdoor makkelijker vinden én sneller volgen? Zeker weten.

 2. 02

  Hoogtepunten

  Maak jouw etalage het bekijken waard. Je hoogtepunten vormen immers jouw virtuele etalage voor je product of dienst.

 3. 03

  Posts maken

  Stop die eeuwige worsteling en onzekerheid over wat je moet posten. Aan de hand van een overzichtelijk contentplan weet jij voortaan precies wat je moet posten.

 4. 04

  Posts 2.0 maken

  De basis heb je te pakken! Nu gaan we een stapje verder met jouw eigen huisstijl, tone of voice, gridkeuze en stockfoto’s.

 5. 05

  Hashtags, locaties, tags en SEO

  Word het algoritme van Instagram de baas en zorg dat jij vaker getoond wordt bij jouw doelgroep.

 6. 06

  Planning

  Je ontdekt op welke verschillende manieren je jouw Instagram berichten op voorhand kan inplannen waardoor je ontzettend veel tijd en stress bespaart!

 7. 07

  Engagement

  Laat Instagram voor jou werken. Kom erachter hoe jij met de juiste, doelgerichte acties meer mensen bereikt.

 8. You rock!

  Stap in en ontvang een leuke verrassings Goodiebag!

Samen maken wij een succes van jouw business

Betrokken

Als geen ander begrijp ik hoe lastig het is om een sprong in het diepe te wagen. Wanneer je ergens in investeert, dan wil je ook resultaat.

Één geruststelling: ik over-deliver altijd!

Persoonlijk

Je krijgt opdrachten mee die makkelijk en behapbaar zijn. En er is altijd ruimte voor jouw vragen. Heb jij een spoedgevalletje of loop jij echt helemaal klem? Ook dan kan je op mij rekenen.

Bewezen

Elise Vanderbruggen is een mooi voorbeeld. Letterlijk en figuurlijk, want ze is een make-up en haarstyliste. Ze had haar vaste job nodig om rond te komen. Totdat we gingen samenwerken. Binnen een jaar kon ze van haar bijberoep haar hoofdberoep maken.

Hoeveel bedraagt de investering? 


Betaal in 4 termijnen

€599,-

Groei met jouw Instagram! Betaal het bedrag in 4 termijnen. Het totaalbedrag bedraagt 2.396 Euro ex btw.

Let's talk!

Betaal éénmalig 

(de voordeligste keuze)

€2395,-


Groei met jouw Instagram! Het totaalbedrag bedraagt 2.395 Euro ex btw

Let's talk!

Betaal in 6 termijnen

(het laagste maandbedrag)

€399
,-

Groei met jouw Instagram! Betaal het bedrag in 6 termijnen. Het totaalbedrag bedraagt 2.395 Euro ex. btw.

Let's talk!

Nog even alles op een rijtje:

 • Het hele traject duurt 3 maanden.
 • De sessies gaan online en één-op-één door. Alles is dus afgestemd op jouw bedrijf en op jouw kennisniveau.
 • Na elke sessie ontvang je een korte samenvatting en een uitgebreid verslag van hetgeen we besproken hebben. Zo kan je alles steeds rustig nalezen en stap voor stap implementeren.
 • Tijdens onze tussentijdse calls krijg je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.
 • Gedurende het hele traject kan je me tussen de calls en sessies ook al jouw vragen stellen via e-mail en Whatsapp.
 • Wekelijks besteed je ongeveer 1 uur aan dit traject.
 • Daarnaast ontvang je een leuke goodiebag bij opstart!
 • Alles wat je met mij deelt wordt zorgvuldig en integer behandeld.

Meer enthousiaste ondernemers

 • Laurence is een zeer aangename en lieve persoon. Ze slaagt erin om je comfortabel te laten voelen in de wereld van sociale media, zelfs als je er nog niet helemaal thuis in bent.

  Ze deelt tips en tricks waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Deze praktische begeleiding heeft mij geholpen om mijn aanwezigheid op sociale media te verbeteren en effectiever te worden in mijn onderneming.

  Wat ik fantastisch vind is dat Laurence na elke sessie een uitgeschreven verslag bezorgd. Dit is super handig om op terug te vallen ;-)

  Voor ondernemers die niet weten waar te beginnen, is Laurence een absolute aanrader!!

  Celien Kabergs - Costa Concept Store
 • Niet zakelijk wel effectief

  Als gevoelsmens en iemand die niet zo'n zakelijke mind heeft, maar wél mijn hart en passie volg en wil neerzetten, ben ik helemaal niet zo bezig met concrete zaken die wel heel belangrijk zijn om je bedrijf en passie neer te zetten op social media. Laurence is een expert in deze zaken en heeft me de juiste vragen gesteld waarmee ik o.a. helder kan maken wat nu precies de doelgroep is die ik aan wil spreken, heeft ze me heel veel tips, inzichten en tools gegeven qua content, planning en focus waarmee ik mijn Instagram pagina waarde kan geven voor mijn volgers en toekomstige klanten én kan ik daarmee laten zien wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik te bieden heb en wat mijn volgers eruit kunnen halen. Het hele pakket wat Laurence je geeft laat zien dat ze veel tijd en zorg besteed aan haar klanten en met zorg meekijkt en meedenkt, zodat zij weer op hun beurt het beste uit zichzelf en hun social media kunnen halen. Het zou namelijk heel jammer zijn als die waarde van een pagina verloren gaat of zijn potentie mist door iemands blinde vlekken.
  Juist iemand inschakelen die heel goed is in wat ze doet, kan jij heel goed zijn in wat jij doet. Hoe mooi is dat!

  Thamara Maes
 • Een tijdje geleden volgde ik het traject 'Groeien op Instagram' bij Laurence en het is echt een aanrader. Ze kijkt met een kritisch oog naar je instagrampagina (indien je deze al hebt) en geeft handige tips en tricks, methodes van posten, strategieën en geeft een duidelijke uitleg wat de redenering achter sociale media is. Ik schatte mijn kennis van sociale media hoger dan gemiddeld maar ik kan zeggen dat ik hier toch zeer veel heb bijgeleerd.

  Door deze één op één begeleiding is het traject aangepast aan de behoeften van jou bedrijf/pagina en kan je veel bijleren op korte tijd.

  Hoewel het traject zich vooral toespits op Instagram, heeft ze mij ook handige tips gegeven voor het gebruik van Facebook.

  Evelien Vandensavel
 • Een echte aanrader!

  Mijn kennis van Instagram is enorm gegroeid sinds ik het traject 'Groeien op Instagram' bij Laurence heb gevolgd. Ze helpt je echt op weg en geeft concrete tips & trics. Een echte aanrader voor diegene die extra volgers & klanten wil aantrekken!

  Liesbeth Cristens - Zaakvoerder LCC Consulting
 • Voor mijn hondentraining zaak Kwisp’ellen wilde ik op Instagram actief worden. Hoewel ik dacht best nog mee te zijn met mijn tijd, bleek ik echt een instagram leek te zijn. Gelukkig kon ik terecht bij Laurence om me hiermee te helpen. Ze staat me bij met raad en daad en praktische tips. Door haar advies heb ik nu een mooie pagina (weliswaar nog in volle ontwikkeling) en een stijgend aantal volgers. Dankjewel Laurence!

  Ellen Mollen - Kwisp'ellen

Misschien heb jij deze vraag nog?

Ik heb interesse, wat is de volgende stap?

Omdat dit een 1-op-1 traject is, moet er van beide kanten een ‘klik’ zijn. Daarom is het belangrijk om eerst een online kennismakingsgesprek te plannen. Zo kan ik nagaan of en hoe ik jou kan helpen. Omgekeerd kan jij ook aftoetsen of de klik er voor jou ook is. Als er langs beide kanten een 'Yes' is, en jij klaar bent om te groeien op Instagram, plannen we ons eerste overleg in en gaan we aan de slag!

Hoeveel tijd ben ik kwijt tijdens dit traject?

De sessies duren gemiddeld 1 uur, daarvan heb je er 2 per maand. Tussentijds heb je gemiddeld 15 minuten de tijd nodig om je vragen te stellen en te delen waar je eventueel tegenaan loopt. Je hebt, inclusief het opvolgen van jouw to do’s gemiddeld 1 uur per week nodig om hiermee aan de slag te gaan.

Wat krijg ik voor mijn geld?

Je kan rekenen op een goed plan, duidelijke strategie en behapbare stapjes naar gegarandeerd meer volgers. Mits je natuurlijk je to-do lijstje afwerkt zoals afgesproken. Als jij jezelf net zo goed inzet voor dit traject als dat ik doe, dan weet ik zeker dat jij na drie maanden de investering ruimschoots terug kan verdienen.

Hoe uniek is dit aanbod precies?

De meeste social media coaches kijken enkel naar de optimalisatie van één social media kanaal. Onze focus ligt ook op Instagram, maar ik kijk ook met je naar de rest van jouw marketing- en bedrijfsstrategie. Zo valt alles samen en wordt het niet alleen leuker om aan je bedrijf te werken, maar ook makkelijker om klanten binnen te halen.

Is dit traject voor iedereen geschikt? 


Dit traject is alleen geschikt voor onderneemsters die bereid zijn om nieuwe dingen te leren, en toe te passen. Het bouwen van een business valt of staat met de bereidheid die jij hebt om uit jouw comfort zone te stappen en te evalueren en leren waarin jij te groeien hebt. Om ook naar jezelf te kijken en niet de externe factoren de schuld te geven van jouw achterblijvende groei. Ik ben empatisch, integer en direct. Ik help jou door te zeggen waar het op staat, én jouw stok achter de deur te zijn.

Heb je nog vragen?

Plan dan jouw gratis kennismakingsgesprek in om te bespreken hoe we jouw doelen kunnen bereiken.
Boek je adviesgesprekGeheel gratis en vrijblijvend
portret Laurence

Social Media Manager – Visibilis BV

Contact

info@sm-manager.be
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram